Chec colorat

de mihaelaM in Dulciuri, 23 Apr 2011 | 3454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt 3 tavi
  • 16 oua
  • 2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • coloranti 
  • cacao
  • sare
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec colorat:

Separam albusurile de galbenusuri iar albusurile le batem spuma tare apoi adaugam zaharul putin cate putin batand continuu,dupa care adaugam si galbenusurile amestecate cu un praf de sare si mixam bine.

Adaugam si faina in ploaie apoi ungem tavile cu ulei si le pudram cu faina si putem pune din compozitie ,dar nu toata, mai oprim pt a pune culoare.

Am luat putin aluat si am pus intr-o cana  dupa care am adaugat o picatura de culoare albastra si am amestecat bine dupa care am adaugat in tava.

Am pus in alta cana alt aluat si am pus o picatura de colorant rosu si am procedat la fel,am pus in tava.

In aluatul ramas am adaugat o lingura de cacao si am amestecat dupa care am pus-o tot in tava iar cu coada la o lingurita am facut cerculete.

Am bagat la cuptor 40-45 min apoi am scos checurile din tavi si le-am pudrat cu zahar pudra.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec colorat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort de sarlota